Over ons

Eigenaar | Huiswerkbegeleiding | Bijlesdocent

Selma Kochen

Na de lerarenopleiding frans heb ik met plezier een aantal jaar voor de klas gestaan. De laatste jaren heb ik voor Het Huiswerklokaal gewerkt als huiswerkbegeleider en bijlesdocente. Ook ben ik een tijd werkzaam geweest als taalmaatje van een vluchtelingengezin. Per 1 augustus heb ik Jos Gomes opgevolgd als nieuwe eigenaar van Het Huiswerklokaal. Naast huiswerkbegeleiding geef ik ook bijles.

Huiswerkbegeleiding | Bijlesdocent

Jos Gomes

Ik ben in 2010 gestart met huiswerkbegeleiding en bijles. In die tijd waren we een van de eersten die zich hiermee bezig hielden. In al die jaren hebben we vele leerlingen kunnen helpen om hun diploma te halen. Nu ik het stokje heb overgedragen aan Selma blijf ik betrokken als bijlesdocent.

Hoe werken wij?

Een persoonlijke aanpak

Onze aanpak is informeel en gestructureerd. Wij vinden het belangrijk dat je als leerling op een duidelijke, maar ook leuke en vertrouwde manier leert plannen. Na een intakegesprek met jou en je ouders/verzorgers bespreken we een persoonlijke aanpak.

Leren plannen

We maken samen een goede week- en periodeplanning en helpen je met het voorbereiden van je proefwerken. Je werkt zelfstandig aan het huiswerk, waarna dit wordt overhoord. Tussendoor kun je altijd bij ons terecht voor vragen.

Maandelijkse rapportage

Aan het einde van elke maand ontvangen jij en je ouders/verzorgers een kort verslagje over de voortgang, je werkzaamheden en werkhouding. 

Vacature

Huiswerkbegeleider & bijlesdocent(e) exacte vakken

We gebruiken cookies om uw browserervaring te verbeteren door te onthouden dat u bent ingelogd. Bij het invullen van een contactformulier worden cookies gebruikt om uw gegevens voor een volgende keer te onthouden .