Tarieven

Brugklasbegeleiding

We leren je om planmatig te werken, vanuit je agenda met een korte- en lange termijnplanning. Wij controleren iedere keer of het huiswerk is gemaakt en overhoren het leerwerk. Indien er geen of weinig huiswerk in de agenda staat, ga je vooruit werken of krijg je extra oefenstof voor die vakken waar je zwak voor staat. Je hebt een vaste werkplek met een eigen bureau.

Tarief per maand
Huiswerkbegeleiding

Plannen en overhoren zijn de belangrijkste vormen van ondersteuning. Met als doel je zelfstandig te laten werken. Wij controleren of het huiswerk is gemaakt en overhoren het leerwerk. Indien er geen of weinig huiswerk in de agenda staat, ga je vooruit werken of krijg je extra oefenstof voor die vakken waar je zwak voor staat. Je hebt een vaste werkplek met een eigen bureau.

Tarief per maand
Bijles

Naast huiswerkbegeleiding geven wij bijlessen. Uit ervaring weten we dat wiskunde, economie, M&O en de vreemde talen de vakken zijn waar het meeste vraag naar is. We hebben voor iedere leerling en voor ieder vak een passende bijlesdocent.

Tarief per uur

Doe je dit jaar eindexamen?

Rondom de toets- en examenweken volgen onze examenkandidaten een programma waarbij ze onder begeleiding examens maken. Waar nodig krijg je nog eens extra uitleg in de onderdelen die je nog niet goed onder de knie hebt.

Geen inschrijfkosten bij inschrijving!

Een maand opzegtermijn

Je kan elk moment starten

We gebruiken cookies om uw browserervaring te verbeteren door te onthouden dat u bent ingelogd. Bij het invullen van een contactformulier worden cookies gebruikt om uw gegevens voor een volgende keer te onthouden .