Tarieven huiswerkbegeleiding

Brugklasbegeleiding

We leren je om planmatig te werken, vanuit je agenda met een korte- en lange termijnplanning. Wij controleren iedere keer of het huiswerk is gemaakt en overhoren het leerwerk. Indien er geen of weinig huiswerk in de agenda staat, ga je vooruit werken of krijg je extra oefenstof voor die vakken waar je zwak voor staat. Je hebt een vaste werkplek met een eigen bureau.

Tarief per maand
Huiswerkbegeleiding

Plannen en overhoren zijn de belangrijkste vormen van ondersteuning. Met als doel je zelfstandig te laten werken. Wij controleren of het huiswerk is gemaakt en overhoren het leerwerk. Indien er geen of weinig huiswerk in de agenda staat, ga je vooruit werken of krijg je extra oefenstof voor die vakken waar je zwak voor staat. Je hebt een vaste werkplek met een eigen bureau.

Tarief per maand
Huiswerktafel

Vind je het prettig om een rustige studieplek te hebben, maar heb je geen behoefte aan begeleiding? Met ingang van dit schooljaar, bieden wij je de mogelijkheid om een eigen werkplek te hebben waar je zelfstandig aan kan studeren. Een plek is voor minimaal drie of vier dagen in de week te huren van 13.00 uur tot 17.00 uur..

Tarief per maand
Bijles

Naast huiswerkbegeleiding geven wij bijlessen. Uit ervaring weten we dat wiskunde, economie, M&O en de vreemde talen de vakken zijn waar het meeste vraag naar is. We hebben voor iedere leerling en voor ieder vak een passende bijlesdocent.

Tarief per uur

Doe je dit jaar eindexamen?

Rondom de toets- en examenweken volgen onze examenkandidaten een programma waarbij ze onder begeleiding examens maken. Waar nodig krijg je nog eens extra uitleg in de onderdelen die je nog niet goed onder de knie hebt.

Geen inschrijfkosten bij inschrijving!

Een maand opzegtermijn

Je kan elk moment starten

Leuk dat je er bent! Wij gebruiken cookies voor optimalisatie van deze website en analytische doeleinden.